Asja ze smržovky.cz

Krušnohorský dogtrekking

2008-04-23 00:55:04 | Dogtrekking | 2768x zobrazen | lida

O víkendu 18.-20.dubna jsme se vydali na náš první dogtrekking. Pro začátek jsme se spokojili s turistickou kategorií. To znamená, že si člověk odprocházkuje nějaké ty 4 desítky kilometrů a může si dát nohy na stůl. Pohoda, ne? Tak jsme v sobotu po osmé vyrazili v Radošově na trať. A to ve složení dvojnožec Lída se čtyřnožcem Usinkou a dvojnožec Milda se čtyřnožcem a hlavním tahounem Tonýskem. Slušelo se, abychom byli jako správní nováčci pokřtěni. Matička příroda nenechala nic náhodě, poctivě nás kropila celých 42 kilometrů. Tímto se omlouvám všem ostatním, kteří se tím pádem máchali s námi. Longaři mohou být rádi, že jsme začali kratší tratí. Užili si sluníčka alespoň v pátek.

A tak jsme si to rázovali podél Ohře, přes karlovarské lesy, přes louky, hrad a potoky. Ten poslední potůček jsme si cestou dokonce několikrát přebrodili.Vzpomínala jsem, jak mě pobavilo, když jsem večer před tím četla v propozicích 3x přes potok. Předpokládám, že na brodech byly umístěny skryté kamery. Hop, hop, hop...žbluňk! Poslední nevyšel. Ale to už nám zbývalo jen pár kilásků. A pak jsme se ocitli v hospůdce, promoklí, uťapaní, šťastní. A k tomu dvojitý grog...áááá. A už se těšíme na dálší podobnou akci!

Přežili všichni členové výpravy. Jen Tonda se tvářil, že už nikdy nebude chodit. Ale pak najednou, když se nikdo nekoukal, hop na gauč! Na vyhlášení výsedků ho Milda musel donést. (42 kilometrů na vodítku je pro svobodomyslného jezevce neúnosná potupa) Ale jaký zázrak! Jak jsme dojeli domů, už bral čáru do lesa;-) Usinka si po procházce zdřímla v hospodě a vypadala, že se těší na další. Tak jsem jí poradila, že příště by mě klidně mohla trošku táhnout. Že by se té energie přeci jen trošku zbavila. A my, dvojnožci....chodíme pořád po dvou. Taky úspěch. Jen s fotkama to bylo tentokrát bídné. Většina vypadala bohužel přesně tak, jak jsem to viděla přes své zakapičkované brýle;-( Alespoň vzorek.

Bylo to fajn. Všichni, kdo se podílejí na organizaci podobných akcí mají můj obdiv! Děkujeme;-) Krušnohorský dogtrekking

Komentáře:

[1] Božena Široká - 2008-04-23 11:26:08

Móóóc hezký!!!

Komentář
Kontr. otázka :
b, i, p, Important, a, img, code
Powered by NORS 3 © 2005-2006 Daniel Milde aka Dundee